Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vive la Joroinen

 

Joroisten Yrittäjät ry on lanseerannut Vive la Joroinen-hankeen, joka  tuo esiin paikkakunnan yrityksiä ja pyrkii ohjaamaan ostoskäyttäytymistä kotimarkkinoita kohti. Mukaan kutsutaan kaikki alueen yrittäjät, yhdistykset ja yhteistyötä tehdään myös naapuripitäjien kanssa. Jokainen Joroisiin jäänyt euro tuo hyvinvointia paikkakunnalle moninkertaisesti. Ohjeet kampanjaan liittymiseen löydät täältä!

Joroisten Hanke toimii yhteistyössä mm. kunnan, MTK:n ja mahdollisesti alueen muiden toimijoiden kanssa. Joroisten Yrittäjät on vetovastuussa hankkeesta.

Hanke käynnistetään sponsorien tuen avulla ja osaan sen toimintoja kuten kesämarkkinointiin ja ”Vietä päivä yrittäjänä”-kampanjaan on tarkoitus hakea Leader-tukea.

Pääsponsoriksi on pyydetty Joroisten Oma Osuuskuntaa ja omaSP:tä. Tähän on saatu myönteinen periaatepäätös. Myös muille isommille yrityksille  tarjotaan mahdollisuutta tulla mukaan. Sponsoreille taataan hyvä näkyvyys kaikessa markkinoinnissa ja tietysti paraatipaikat tapahtumissa.

 

Hankkeen Idea pähkinänkuoressa

Järjestetään markkinointia, erilaisia tapahtumia ja palkitsemalla kannustetaan asukkaita valitsemaan oman kunnan tuottajia. Tarjotaan yrittäjille helppo ja edullinen väylä näkyvyyden hankkimiseksi.

Osallistumishinnat pidetään hyvin kohtuullisina, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua. Yhdistyksen jäsenille -50% hinnoista.

Joroisten kunta on lupautunut antamaan tilojaan käyttöön tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi tapahtumia ja infopisteitä voidaan järjestää tarkoituksenmukaisesti Jari-Pekan, Joronjäljen ja muiden paikallisten yrittäjien tiloissa.

Palkataan hankkeelle koordinaattoriksi Päivi Anias, joka työskentelee hankkeessa osa-aikaisesti tuntiveloituksella.

 

Hankeen aikataulu

Hankeaika olisi kevät 2016-kevät 2017. Mahdollisimman monipuoliset tapahtumat koko kauden palvelevat erilaisia sidosryhmiä. Hanke aloitetaan itsenäisenä yhdistystoimintana. Osaan suunnitelmaa haetaan yhteistyökumppaniksi Rajupusu-Leader, joka tukee uusien toimintamallien löytämistä. Ensikevään hankeelle suunnitellaan mahdollisesti jatkoa.

 

Tämän hetken suunnitelma, jota muokataan tarpeen mukaan.

 

Huhtikuu

Kokokauden käynnissä oleva Joro-ukon ostoskiertue.

Vive la Joroinen-messut urheilutalolla huhtikuun 23 .päivä.

Edulliset esittelypaikat, nimellinen sisäänpääsymaksu, Hyviä esiintyjiä ja paljon toimintaa. Yrittäjät hoitavat kahvitukset ym. Mtk avustaa järjestelyissä. Urheilutalo pyritään täyttämään kokonaan ja hyödyntämään myös ulkoalueet.

 

Toukokuu

Facebookin perusteet
Tiistaina 10.5. klo 17-20 Hotelli Joronjälki
Käytännönläheinen tutuminen Facebookin ja sen käyttöön. Koulutus on tarkoitettu uusille ja vähän Facebookkia käyttäneille pohjustukseksi jatkokurssille.

Facebook markkinoinnissa ja yhteistyö
Tiistaina 24.5. klo 17-20 Hotelli Joronjälki
Markkinoinnin mahdollisuudet Facebookissa ja sen hyödyntäminen. Vive la Joroinen-hankeyritysten yhteismarkkinointi ja ristiinmarkkinoinnin edut.

Kouluttajana yhdistyksen puolesta Päivi Anias. Koulutukset ovat maksuttomia hankeyrityksille.

.

31.5. klo 12. Kiitoskahvit  oivallisesti menneestä kevätkaudesta Jari-Pekassa täytekakkuherkuttelun merkeissä.

 

 

Kesäkuu-elokuu                 

 Yritys- ja tuote-esittelyitä iltatorien yhteydessä sekä muisssa tapahtumissa.

 

Heinäkuu      

Teristori  yritysesittelyineen

Musiikkipäivien aikana yritysesittely piste esim. Joronjäljessä tai Jari-Pekalla.

 

Elokuu          

Venetsialaisviikonloppu Joronjäljessä. Yrittäjien järjestämä kyläjuhla kaikelle kansalle. Nuotioita ja lyhtyjä pihaan ja makkaraa ym. myyntiin ja kiva tanssiorkesteri päättämään kesäkautta.   Ilotulitus

 

Syyskuu        

Yritysesittelyitä Kartano-Golfilla jonkin isomman kilpailun yhteydessä.

 

Lokakuu        

Lehteen aukeama (WL tai JL)Yrittämisen mahdollisuuksista Joroisissa kunnan kanssa yhteistyössä.  Vaihtoehtoisesti oman lehden teko ja painatus. Jakelu tapahtumissa ja toimipisteissä. Vaihtoehtoisesti tehdään kokonaan oma lehti, joka kustannetaan mainostuloin ja jaetaa tapahtumissa.


Marraskuu   Yrittäjäjuhla

Joulukuu       Joulukadun avaus

Tammikuu    Joro-Ukon alekamppanja

Helmikuu     Ulkoilutapahtuma

Maaliskuu     Vietä päivä yrittäjänä kamppanja nuorille. Avataan yritysten ovet ja kutsutaan koululaisia ihan paikanpäälle katsomaan mitä se yrittäjä oikeasti tekee.

 

 

Hankkeen etenemisestä ja osallistumismahdollisuuksista kerrotaan yrittäjille mahdollisimman pian. Paikallisten yhdistysten tuotteita ja toimintaa esitellään kattavasti perinteisiä ja sähköisiä markkinointikanavia käyttäen kaikissa mahdollisissa yhteyksissä.

 

Hankerunko elää tilanteiden ja tilaisuuksien mukaan ja sitä päivitetään ajanmukaiseksi jatkuvasti.

 

Hankkeen mahdollistavat sponsorit: