Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joroisten Yrittäjät ry on saanut kaksi finaalipaikkaa vuosittaisessa Suomen Yrittäjien vuoden parhaat kilpailussa. Joroinen on ehdolla  Vuoden Vaikuttaja ja Vuoden paikallisyhdistys (1-99 jäsentä ) sarjoissa!

Lue lisää: Finaalipaikat Joroisiin!

 

 

 

Vive la Joroinen

 

Joroisten Yrittäjät ry on lanseerannut vuonna 2016  Vive la Joroinen-hankeen, joka  tuo esiin paikkakunnan yrityksiä ja pyrkii ohjaamaan ostoskäyttäytymistä kotimarkkinoita kohti. Mukaan kutsutaan kaikki alueen yrittäjät, yhdistykset ja yhteistyötä tehdään myös naapuripitäjien kanssa. Jokainen Joroisiin jäänyt euro tuo hyvinvointia paikkakunnalle moninkertaisesti.

Vive la Joroisten toimii yhteistyössä yrittäjien, kunnan, yhdistysten ja  alueen muiden toimijoiden kanssa.

 

 

Hankkeen Idea pähkinänkuoressa

Järjestetään markkinointia, erilaisia tapahtumia ja palkitsemalla kannustetaan asukkaita valitsemaan oman kunnan tuottajia. Tarjotaan yrittäjille helppo ja edullinen väylä näkyvyyden hankkimiseksi.

Osallistumishinnat pidetään hyvin kohtuullisina, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua. Yhdistyksen jäsenille -50% hinnoista.

Joroisten kunta on lupautunut antamaan tilojaan käyttöön tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi tapahtumia ja infopisteitä voidaan järjestää tarkoituksenmukaisesti Jari-Pekan, Joronjäljen ja muiden paikallisten yrittäjien tiloissa.

Erillaiset hankinnat suunnataa aina ensin Joroislaisiin yrityksiin ja kannustetaan samaan myös yhteistyökumppaneita.

 

 

 

Hankkeen mahdollistavat sponsorit: